02/05/2017

Eesti Blogiauhinnad 2017 ja auhinnaloos


Kõik need, kes blogimaailmaga vähegi kursis on, teavad et alates 1.maist on käimas järjekordne Eesti Blogiauhindade (edaspidi EBA) hääletus. Minu Facebook eile igatahes kihas erinevate blogijate palvetest nende poolt hääletada. Ma ei teadnudki, et mu tutvusringkonnas nii palju blogijaid on. Õnneks on kõik eri kategooriates, sain vabalt kõigi poolt hääletada. Aga see selleks. Minu praeguse postituse mõte on rohkem selles, et kõik, kes vähegi siia blogisse satuvad, ka minu poolt hääletaksid.
Ah, et miks just minu poolt peaks hääletama? Esiteks sel põhjusel, et kui Teile teater meeldib, siis võiks minu poolt hääletada. Ma kandideerin küll kultuuriblogide kategoorias, kuid 20-st blogist ainult kaks on teatrile keskendunud. Teised kirjutavad põhiliselt filmist ja raamatutest. Kui see põhjus pole piisav, siis võiksite lihtsalt sel põhjusel minu poolt hääletada, et ma saaksin oma eelmise aasta esikohta kaitsta :) Ja kui ka see põhjus pole piisav, siis kõikide nende vahel, kes minu blogi poolt hääletavad ja mulle sellest teada annavad (ükskõik kas siin postituse all kommentaarides, blogi fb postituse all  või minu isikliku fb konto vastava postituse all), loosin välja ühe 20 eurose Piletilevi kinkepileti. Siis saab igaüks minna kas teatrisse, kontserdile või jumal teab kuhu Piletilevi veel pileteid müüb. Seega minu meelest igati hea pakkumine. Teete ainult paar hiireklõpsu ja võite endale 20 euro eest elamusi võita. Seda uudist võib jagada ka, et keegi sellest heast pakkumisest ilma ei jääks. Jagamise eest (nt kui jagate fb-s postitust) saate hääletamisel ühe lisahääle lisaks. Ma tean ise ka, et ma alles eelmises postituses tegin Piletilevi maatasa ja nüüd siis loosin nende kinkepiletit. Põhjus on nimelt ainult selles, et Piletilevil on minu meelest laiem ürituste valik, kuhu saab pileteid osta. Näiteks ma pole veel näinud, et Piletimaailm Weekendile või mõnele teisele suurele üritusele või kontserdile pileteid müüks. Selle loosiga mõtlen ikka ainult oma lugejatele, et Teil oleks võimalikult lai valik oma auhinna realiseerimiseks.

Kindlasti leidub neid, kes arvavad, et minu poolt pole mõtet hääletada, sest see blogi seisab. Mulle vähemalt endale tundub, et blogi on sel aastal üsna vaikne olnud. Imelik mõelda, et ma olen ainult kaks korda teatrisse jõudnud. Ma mingil määral siiski süüdistan oma pikale veninud ja mitmeid komplikatsioone kaasa toonud viirushaigust, mille tõttu ma sisuliselt terve jaanuari ja veebruari kodust väljas ei käinud. Teatrisse minek oli sel ajal viimane asi, mis pähe tuli. Ja kui tuligi, siis köhaga teatrisse minnes oleks ülejäänud saalisviibijad mu sealt kohe minema ajanud. Nii ma siis end märtsis teatrisse ajasingi. Ja aprill läks väga kiirelt mööda. Igasugused tähtajad olid, millal oli vaja magistritööd kirjutada ja esitada ja tööl oli kiire ning kuidagi läkski kuu nii mööda, et teatrisse ei jõudnud. Seepärast ongi siin vaikus olnud. Selleks, et päris tühjust ei oleks, olen ikka mõnel teatriga seonduval teemal kirjutanud, mis mul hingel ja südamel on olnud ja mis pole eeldanud teatris käimist. Seega ma loodan, et annate mulle need vaikusekuud andeks. Tegelikult on vaikus ka hea põhjus minu poolt hääletamiseks. Nimelt kui Te minu poolt hääletate, siis hakkab mul südametunnistus tööle ja ma näen, et tegelikult inimesi huvitab mida ma kirjutan. Nii motiveerite mind rohkem teatris käima ja ehk isegi vaatama neid lavastusi, mida ma ise väga heal meelel vaatama ei läheks.

Ja nüüd kõik ruttu hääletama. Kõige lihtsam viis hääletamiseks on vajutada blogi paremas servas  või postituse päises olevale EBA sümboolikaga pildile (pildi juures on ka vastav tekst olemas).

0 kommentaari:

Postita kommentaar